joi, 10 septembrie 2009

Nu mai asculta manele!

"Martin Andreea (9/10/2009 2:04:46 PM): eeee....pe la noi pe aiki toata lumea asculta...si kt despre muzik rock...mi se pare o prostie scz k iti zk"

Asta este raspunsul unei fete de prin nu stiu ce colt de tara la indicatiile mele de a nu mai asculta manele.De fapt asta este raspunsul unei generatii de cretini,de oameni prosti,de idioti.

Cu alte cuvinte,indivizi care n-au habar de scriere corecta,oameni care nu stiu ca in '90 Iliescu a adus minerii ca sa-i opreasca pe protestatarii din Piata Universitatii,adolescenti care n-au auzit in viata lor o melodie a granzilor de la The Rolling Stones...(si acum imi vin in minte versurile alea geniale"I can't get no satisfaction").Ce sa mai vorbim de Queen,Metallica sau Nirvana?!

Pe astia i-as inchide intr-o hala imensa,cu cea mai tare sonorizare si le-as pune incontinuu Amon Amarth,Children of Bodom,Alestorm,Ozzy Osbourne.Batem pariu ca ies de-acolo ori morti,ori fredonind???

Vreau sa-i multumesc acestei Martin Andreea,mi-a dat inspiratie pentru inca o postare,inca o zi,inca un minut...

Hai salut!

3 comentarii:

  1. Lasa-i ba cu manelele lor, important e ca nu asculti tu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. daca ar fi sa-i inchizi pe toti,oare cati ar mai ramane afara?sunt multi prea multi....

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil 90% din sarmanii tineri ar plange daca Nicolae Guta,Salam sau Vijelie ar fi pe acoperisul unei cladiri, gata sa sara. Daca esti unul dintre cei 10% care ar lua un popcorn si ar striga: "N'ai Tupeu!", respect.

    Nu am gasit nicio cale prin care sa fac un astfel de fenomen sa inteleaga de ce nu apreciez "muzica" acestor giganti in probleme de dragoste. Mai sunt si incapatinati.. :)

    RăspundețiȘtergere