miercuri, 19 august 2009

19AUGUST

Ora 6:02AM.Ma trezesc fericit si deschid PC-ul,imi pun niste melodii pe un telefon mai vechi(SE W200i)si inchid fereastra cu managerul de conexiuni.Deschid un FurMark si dau un bench in sictir,cu procul la 3Ghz iar placa video stock.Nici nu m-am chinuit sa retin punctajul final,nu imi pasa.In orice caz,temperatura pentru benchuri era super-potrivita!

Ora 6:25AM.Termin momentan cu PC-ul si plec in bucatarie sa maninc ceva usor,de dimineata.Termin nu stiu pe la cit,apoi ma asez din nou la calculator.

La ora 9 fara 20 ies din casa,spre autogara.Intreb un sofer de pe-acolo care maxi-taxi merge la Roman si imi arata cu scirba spre un LT vechi de o mie de ani.Bla bla bla,m-am urcat si in jurul orei 10 ajung la destinatieee.

Cei trei muschetari erau impreuna acum:Tudor,Severus si Dragos a.k.a Glaser,stivut si dragos495.

Ajungem in casa la muschetarul sef:Severus.Pornim uzina(Skulltrail 2xQX9775)si ne punem pe benchmarking.Bineinteles,placa video era una dintre cele mai bengoase:HD4770:)).Nu mai spun de problemele pe care le-am intimpinat,si care au farmecul lor dar va zic de acesti doi colegi forumisti:sint in TOP 20 intre cei mai de calitate oameni pe care i-am vazut in viata mea:).

Spre sfirsitul intilnirii am jucat niste NFS Porsche,eram curios cum se vede pe 24".

Adaug citeva imagini miine dimineata,deocamdata va las sa va inchipuiti cit de mare a fost distractia.


Un comentariu:

  1. :)) TOP 20, placa video de top, tre sa mai lucrezi la "your blog posting skills"! :)

    Te mai asteptam! :)

    RăspundețiȘtergere